انفجارهای شدید در صنعا درپی حمله هوایی و دریایی اسرائیل عراقچی: ایران به اقدام اروپا در فعال‌سازی مکانیسم ماشه پاسخ خواهد داد ادعای رویترز: مکانیسم ماشه فعال شد اسحاق برک: همه جهانیان از اسرائیل متنفرند / قدرت نظامی ایران در حال افزایش است غریب آبادی: اگر مکانیسم ماشه فعال شود، تعامل ایران با آژانس متوقف می‌شود سی ان ان: بازگشت تحریم ها علیه ایران ۳۰ روز طول می کشد گروسی: همکاری ایران با آژانس هنوز رضایت بخش نیست! برکناری مذاکره کننده آمریکایی در پرونده هسته ای ایران توسط ترامپ ادعای اکسیوس: مکانیسم ماشه امروز فعال می‌شود روسیه: فعال‌سازی مکانیسم ماشه علیه ایران، اوضاع را بسیار پیچیده‌تر خواهد کرد واکنش روسیه به بازگشت بازرسان آژانس به ایران گفت‌وگوی وزرای خارجه آلمان و عربستان درباره ایران اولیانوف: ایران همچنان شریک متعهدی برای آژانس است انصارالله: هتک حرمت قرآن توسط نامزد صهیونیستی - آمریکایی تجاوز آشکار به اسلام است ده‌ها شهر روستا در پاکستان زیر آب رفت

وزیر جنگ رژیم صهیونیستی: حملات به نوار غزه را ادامه می‌دهیم

گانتز با هشدار درباره اینکه ارسال مجدد بالن‌های آتش‌زا از نوار غزه را تحمل نمی‌کنند، تهدید کرد که حملات هوایی به این منطقه را ادامه خواهند داد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۴۸ - ۱۴ تير ۱۴۰۰ - 2021 July 05
کد خبر: ۹۴۲۹۸

به گزارش راهبرد معاصر «بنی گانتز» وزیر جنگ رژیم صهیونیستی درباره تداوم ارسال بالن‌های آتش‌زا از نوار غزه به سمت شهرک‌های صهیونیست‌نشین، هشدار داد.

گانتز طی مصاحبه‌ای با شبکه ۱۳ تلویزیون رژیم صهیونیستی گفت: «بعد از عملیات محافظ دیوارها (جنگ ۱۲ روزه غزه)، ما گفتیم که وضعیت قبلی را نمی‌پذیریم و همچنین تروریسم بالنی را تحمل نمی‌کنیم».

به نوشته وبگاه «عاروتص شوع»، وی در پاسخ به سوالی درباره واکنش این رژیم به ارسال بالن‌های آتش‌زا از نوار غزه نیز تهدید کرد: «ما گاه و بی‌گاه حملاتی انجام داده و به این حملات علیه اهدافی که از نظر ما مقتضی است، ادامه خواهیم داد».

وزیر جنگ رژیم کودک‌کش اسرائیل درباره موضوع مذاکرات برای بازگرداندن اجساد و نظامیان بازداشتی در نوار غزه نیز اظهار داشت: «امیدوارم آنها درک کنند که می‌توانیم به توافقی برای گفت‌وگو برسیم. مهم است که متوجه شوند مانع بر سر راه بازسازی نوار غزه، موضوع بازگرداندن افرادمان است».

بالن‌های آتش‌زا به قدری برای شهرک‌نشینان مشکل‌ساز بوده‌اند که علاوه بر واکنش «نفتالی بنت» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی، باعث شد شهرک‌نشینان اطراف غزه تصریح کنند که خطر این بالن‌ها از موشک‌های مقاومت کمتر نیست.

بنت اخیرا در این خصوص گفت: «همچنان تأکید دارم که پاسخ ارتش به ارسال بالن‌های آتش‌زا باید همچون پاسخ به موشک‌پراکنی‌ باشد».

این تهدید گانتز در حالی است که منابع محلی فلسطینی بامداد یکشنبه از حمله جنگنده‌های رژیم صهیونیستی به اهدافی در جنوب نوار غزه خبر دادند. /فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر